Počet položek: 0 0,- CZK

Millaminis – české originální hračky

Hračky millaminis jsou originální hračky české výroby ve stylu stavebnice. Hračky vyrábí společnost millaminis s.r.o., která vznikla v roce 2012 a byla založena českým konstruktérem a designérem hraček Milošem Hábou.

Millaminis – české originální hračky

Už jste někdy slyšeli o hračkách millaminis? Pokud je vaší odpovědí ne, tak pozorně čtěte dál.

Hračky millaminis jsou originální hračky české výroby ve stylu stavebnice. Hračky vyrábí společnost millaminis s.r.o., která vznikla v roce 2012 a byla založena českým konstruktérem a designérem hraček Milošem Hábou.

 Ten se snažil objevit a uvést na trh produkt, který na (nejen) našem trhu chybí. Výsledkem jsou hračky millaminis, které nabízí nejen zábavu, ale i možnost vzdělávání, didaktiky a jsou použitelné nejen na suchu, ale i ve vodě.

V čem jsou hračky millaminis jiné?

Hračky millaminis jsou vyrobeny ze speciálně upravené lehčené pěny, která je certifikovaná pro děti již od narození. Tento materiál je sice vyráběn v rámci zemí EU, nicméně zpracování polotovaru, a to včetně výroby podpůrných materiálů, už probíhá v České republice. Navíc se hračky se kompletují v chráněných dílnách, což pomáhá lidem se zdravotním postižením se zapojením do pracovního procesu. Originální hračky jsou výrobky, které v současnosti nemají přímou konkurenci. Jednotlivé sady jsou vzájemně kompatibilní a podporují rozvoj hrubé i jemné motoriky.

Pro koho jsou hračky millaminis určeny?

Hračky jsou určeny pro nejmenší děti už od narození. Pro nejmenší děti jsou vhodné především výrobky z řady Moje první hračka, která jim zajistí zábavné i bezpečné hraní v prvních měsících jejich života. S jejich pomocí mohou začít poznávat různá zvířátka, barvy nebo tvary. Postupně děti přechází ke složitějším hračkám v podobě stavebnic, kdy si procvičuj uvědomění tvarů, velikostí nebo barev. S pomocí hraček millaminis si děti upevňují motorické dovednosti a koordinaci rukou, zapojují představivost a pomáhají s rozvojem dětské kreativity, myšlení a i motoriky. Hračky mají univerzální vyžití jak pro děvčata, tak i pro chlapce.

Hračky millaminis získaly v roce 2016 prestižní ocenění Bezpečná hračka, která je potvrzením jak prvotřídní kvality hraček millaminis, tak i jejich vhodnosti pro bezpečné hraní. Společnost millaminis s.r.o. se může navíc pochlubit i certifikátem a hodnotící zprávou České pedagogické komory z roku 2017, která hračky millaminis ohodnotila jako nejen skvělé a zábavné hračky, ale i jako unikátní a mnohostranné vzdělávací pomůcky.

Všechny hračky millaminis jsou podrobeny oficiálnímu testování u nezávislého Institutu pro testování a certifikaci a.s. ve Zlíně, které potvrdilo jejich vhodnost pro děti od narození.

Millaminis – české originální hračky - 1325025 - Velké vlakové nádraží

Velké vlakové nádraží

Millaminis – české originální hračky - 1325026 - Velká požární stanice

Velká požární stanice

Millaminis – české originální hračky - 1325027 - Velká policejní stanice

Velká policejní stanice

Millaminis – české originální hračky - 1325028 - Malá zahrada

Malá zahrada

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací
Zpracování osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů