Počet položek: 0 0,- CZK

Stavebnice Twickto

Twickto je konstrukční stavebnice, která vám umožňuje rychle stavět velké konstrukce. Děti tak mohou snadno vytvořit velké letadlo s rozpětím křídel třeba i více než jeden metr. Twickto je také vynikající pro společné stavění více dětí.

Twickto - konstrukční stavebnice

V roce 1995 se Gert-Jan rozhodl najít ideální stavebnici pro své dva malé synky. Žádný z obchodů však nenabídl to, co měl na mysli: něco symetrického, co se může připojovat na všech stranách. Takže se Gert-Jan posadil ke svému kreslířskému stolu a začal navrhovat konstrukční systém stavebnice, který dnes známe jako Twickto. Po 20 letech se nápad znovu objevil a jeden z jeho synů, Robin de Wilde, se rozhodl dát konceptu hraček nový život. Twickto tedy ztělesňuje „Sen otce a ambice jeho syna“.

Twickto - staví na vývoji vašeho dítěte

Hra je důležitou součástí života ve vývoji dětí. Rozvíjí jejich motorické dovednosti, probouzí a rozvíjí jejich představy a učí je pracovat s ostatními dětmi. S Twickto si děti vytvářejí vlastní vnímání a rozvíjejí svůj talent prostřednictvím hry. Aby tyto funkce Twickto plnilo, prošlo několika vývojovými fázemi a zvláštní pozornost byla věnována jejich specifickým vlastnostem.

Svět Twickta

Konstrukční hrací systém Twickto se skládá ze 14 různých témat, které lze kombinovat s kterýmkoli z nich, což vytváří nekonečné možnosti. Twickto nabízí pestrou paletu produktů, nicméně každá stavebnice obsahuje pět důležitých vlastností:

1. Vytvořeno s pomocí dětí a jejich rodičů

Twickto vzniklo ve spolupráci s dětmi a jejich rodiči. Rozsáhlý výzkum se uskutečnil na základě potřeb dětí a rodičů. Tento vývoj kladl zájmy dětí a jejich rodičů do centra veškerého zájmu.

2. Hračky, které podporují talent

Díky společnosti Twickto děti rozvíjejí své talenty, jako je tvořivost, prostorové vnímání a technické povědomí. Navíc je Twickto skvělou stavebnicí pro hraní. To, v kombinaci s radostí, kterou děti při hraní s Twickto prožívají, je to vlastně ideální hračka.

3. Nekonečné způsoby, jak podporovat děti, aby využily svou představivost

Konstrukční systém nabízí dětem nekonečné možnosti stavět si svůj imaginární svět. Nejrůznější konstrukce mohou být postaveny spojením komponentů v různých tvarech a velikostech. Skvělou věcí je, že Twickto vám umožňuje stavět ve všech směrech. Kouzlo je v symetrii.

4. Twickto - stavíme rychle, stavíme ve velkém

Twickto je konstrukční stavebnice, která vám umožňuje rychle stavět velké konstrukce. Děti tak mohou snadno vytvořit velké letadlo s rozpětím křídel třeba i více než jeden metr. Twickto je také vynikající pro společné stavění více dětí.

5. Holandský design a výroba

Twickto je snem holandského otce, který byl nyní vyvinut jeho synem. Systém konstrukční stavebnice byl navržen v Holandsku a vyrábí se zde všechny jeho součásti. Twickto představuje vynikající design, kvalitu a trvanlivost. Společnost Twickto získala v roce 2017 ocenění Good Industrial Design a v roce 2018 získala prestižní cenu iF Design Gold Award.

Stavebnice Twickto - 1325158 - Stavebnice Twickto Doprava 1

Stavebnice Twickto Doprava 1

Stavebnice Twickto - 1325159 - Stavebnice Twickto Letectví 1

Stavebnice Twickto Letectví 1

Stavebnice Twickto - 1325160 - Stavebnice Twickto Vozidla 1

Stavebnice Twickto Vozidla 1

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek
opiště kód
antispam
     Více informací
Zpracování osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů